OVO JE BIVŠI MUŽ TATJANE VOJTEHOVSKI: Evo šta joj je uradio, ĆERKA SE ODREKLA NJEGOVOG PREZIMENA?!

Već je prošlo toliko vremena od njenog drugog razvoda da mnogi više i ne pamte da je novinarka Tatjana Vojtehovski svojevremeno nosila dva prezimena, pa je pored ovog dobro poznatog stajalo i prezime njenog bivšeg supruga Srđana Stojanova.

Bivši muž Tatjane Vojtehovski poreklom je iz Novog Sada a sa voditeljkom se venčao 1999. godine na skeli na Dunavu, kada je Tanja već imala ćerku Tijanu koju je 1991. godine dobila sa prvim mužem o kojem nikada nije govorila i koji je iz njihovih života nestao prilično rano, pa je Tijana više odrastala uz očuha Srđana.

Bivši muž Tatjane Vojtehovski i poznata novinarka razveli su se deset godina kasnije, 2009. godine, kada je Tanja naprasno donela odluku da sa porodicom pobegne na more dok je medijima samo dala kratku izjavu u kojoj je navela da brak sa Srđanom više nije ispunjavao njena očekivanja, ali da nije bilo nikakvih sukoba između njih.

  • Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom i najmanjem partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj kako vas neko u tome prati. I kako bi Englezi rekli: “To više nije bila moja šolja čaja” – izjavila je tada Tanja za “Story”.

Bivši muž Tatjane Vojtehovski ostao je, prema njenim rečima, u dobrom odnosu sa novinarkom a svako je krenuo dalje svojim putem. Kako je Tanja takođe rekla, preduzela je sve da taj brak sačuva pre nego što je došlo do konačnog ishoda.

Svaki životni izbor ima trenutke kada razmišljate od njemu i kad on prestane da se podrazumeva. U tom smislu svakako da nisam neko ko će napraviti radikalne rezove i stoga sam ne samo razmišljala, nego i učinila određene korake pre nego što sam se odlučila na odlazak iz te veze – ispričala je Tanja.

Add Comment