Vodila sam LJUBAV 365 dana zaredom: Ovo se desilo sa mojim TELOM!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Odlučila je, kaže, da vodi ljubav svaki dan, 365 dana zaredom, i uspela je. Opisala je svoje iskustvo i saznala šta ju je navelo na selidbu. Bilo je to pre nekoliko godina, ali se i danas oseća pozitivno.

Evo njene ispovesti:Ubrzo posle trećeg porođaja izašla sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?”. Od tog trenutka, nisam želela više da budem gola. Gasila sam svetla tokom odnosa pokrivala stomak i grudi odećom i čekala da muž izađe iz sobe da se presvuče.

Godine su prolazile i to što nisam želela da pokažem svoje golo telo počelo je da me brine. Pitala sam se da li se moj muž seća kako sam izgledala g0la. Onda mi je palo na pamet da imam ses svake noći, i tako 365 dana. Na ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljem koji je radio istu stvar, svake noći.

U početku je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me naterala da svaki dan gledam svoje g0lo telo. Mislila sam „Pokrivač će se u nekom trenutku pomeriti i svetla će ostati upaljena“. Mada, htela sam samo da legnem na krevet, da grickam nešto i gledam TV.

Meseci su prolazili i počela sam da se radujem tome. Imali smo ses i kada sam imala menstuaciju. Ses je postao više od sesa, probudila su se neka osećanja. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i strasno smo se ljubili svako jutro pre odlaska na posao. Naša veza je sve jača i bolja. Ponovo sam uživala u sesu, uživala sam u svom telu i konačno sam prestala da krijem svoje fizičke mane. Prihvatila sam da izgledam kako izgledam. Prvi put mi je bilo važnije da imam dobar ses nego da mi stomak izgleda ravnije.

Posle godinu dana prestala sam da nosim odeću kada nije trebalo i opustila sam se i otišla u kupatilo g0la. Odnos sa mojim mužem i mojim telom se neverovatno promenio. Sada, posle tri godine, i dalje imamo ses svake noći. Iz svega ovoga oboje smo naučili koliko je ses važan za sreću u braku. Naučila sam da budem bolja žena, bolja majka i sigurnija sam u sebe, osećam se dobro u svojoj koži. I na kraju – nikad se nije radilo o tome da me neko želi, već o tome da li želim sebe. I trebalo mi je samo godinu dana sesa da to shvatim.

Add Comment