MUAMER ZUKORLIĆ JE OTROVAN? Oglasila se PORODICA sa DOKAZIMA!

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić rekao je na hitno sazvanoj konferenciji za medije da su iz dve nezavisne labaratorije dobili nalaze koji ukazuju da je Muamer Zukorlić otrovan.

Iz dve nezavisne labaratorije dobili smo nalaze koji ukazuju da je Muamer Zukorlić otrovan. Jedna je pokazala da se radi o teškim metalima, a druga da se radi o hrani. Zahtevamo istragu, da se detaljno otkrije uzrok ѕmrti našeg oca i lidera – rekao je Usame Zukorlić.

Prošlo je pet meseci i četiri dana. Ѕmrt me zadesila u Istanbulu, odakle sam se vratio pred samu dženazu. Nijednog trenutka se nismo pomirili sa činjenicom da je umo velikan našeg vremena, a da nadležne institucije nisu utvrdile uzrok ѕmrti. U haosu koji nas je zadesio tog dana, malo je ljudi koji su ostali prisebni.

Istraživanje koje je porodica sprovela je osnov za sumnju da Muamer Zukorlić nije umo prirodnom ѕmrću. Zato ćemo pokrenuti istragu na najvišem nivou pred nadležnim organima Srbije radi definitivnog utvrđivanja ѕmrti tada potpredsednika Narodne Skupštine Srbije.

Podsetimo, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, Muamer Zukorlić, peminuo je 6. novembra 2021. godine.

Zukrlić je bio predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji.

Zukorlić je rođen u Tutinu 1970. godine. Osnovnu školu je završio u selu Ribariće, općina Tutin i Gazi Husrev-begovu medresu u Sarajevu.
Jeziv prizor na mestu tragedije, auto potpuno smrskan! – Alo.rs

Islamski fakultet, odek šerijatsko pravo, upisuje u Konstantini u Alžiru, a završava ga u leto 1993. god.

Za prvog predsednika Mešihata Islamske zajednice Sandžaka izabran je oktobra 1993. godine njegovim osnivanjem, da bi na tu funkciju bio ponovo izabran 1998. i 2003. godine. Postdiplomske studije je apsolvirao u Libanu.

Add Comment