Š0K! MILOŠ BIKOVIĆ PRONAĐEN U JUTARNJIM SATIMA NA PLAŽI KAKO LEŽI NEPOMIČNO, POKRIVEN JAKNOM!

Glumac Miloš Biković jedan je od najpoznatijih glumaca mlađe generacije koji iza sebe ima pregršt uloga i zavidnu karijeru u Rusiju.

Na daskama koje život znače istakao se još kao dečak i tim putem nastavio da korača sve do sada, pored zavidnog glumačkog talenta ističe se i svojom lepotom za kojom žene u Srbiji a i šire uzdušu.

Jedan je od retkih koji svoju privatnost čuva od znatiželjnih pogleda i javnosti pa je svega samo jednom prilikom pričao o svom odrastanju da je rano ostao bez oca, kolika mu je podrška bila majka i da ima starijeg brata koji je monah.

Milošev otac Milan nažalost je preminuo 2006. godine što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

Nedavno je uplovio u ljubavnu vezu sa Ivanom Malić, koju je prvi put predstavio na premijeri filma “Južni vetar 2” u kome igra glavnu ulogu.

Sada je kao grom iz vedra neba osvanula fotografija jednog od najzauzetijih domaćih glumaca Miloš Biković sa plaže, na kojoj leži potpuno nepomično, pokriven samo jaknom, a oko njega nema apsolutno ničega.

No, zabrinuti obožavaoci mogli su ubrzo da odahnu, s obzirom na činjenicu da je u opisu fotke Miloš otkrio šta se zapravo dogodilo.

  • Kad zatvoris oči na minut i probudiš se na plaži, ne znaš gde si… pauza za ručak na snimanju filma ,,Hoću muža” – napisao je glumac, jasno ukazujući na činjenicu da je fotka napravljena u pauzi od snimanja.

No, moramo priznati, isprva fotografija koja se pojavila na njegovom profilu zaista deluje čudno i zabrinjavajuće, no kao što smo malo pre istakli, trenutno nema razloga za brigu.

Add Comment