“MORAŠ DA SE LEČIŠ”! Jovanu Jeremić gost PROVOCIRAO u emisiji uživo!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Voditeljka Jovana Jeremić daje sve od sebe da isprati sva aktuelna dešavanja u našoj zemlji, te joj tako, naravno, nije promakla ni Ana Đurić Konstrakta, pevačica koja će ove godine Srbiju predstavljati na “Evroviziji”.

Tokom trajanja emisije “Novo jutro”, Jovana je sve vreme pevušila njenu pesmu, čak i dok su gosti pričali, a u jednom momentu je ustala i nasred studija odigrala čuvenu koreografiju.

  • Voditeljka mora biti zdrava. Biti zdrava. Biti zdrava – otpevala je Jeremićeva nešto izmenjenu verziju teksta numere “In corpore sano”, na šta joj je jedan od gostiju šaljivo doskočio i poručio: “Ako nije zdrava, onda mora da se leči”.

Voditeljka je prihvatila šalu, te je dodala uz osmeh: “Mora da se leči!”.

Podsetimo, Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje gledaoce, a jedno jutro je to učinila kada je emisiju vodila u rolerima.

Jovana se, naime, tokom jutarnjeg programa koji vodi na TV “Pink”, usred studija izula, skinula cipele na visoku potpeticu i obula rolere.

Ona je sedela na podu studija dok se preobuvala, a tom prilikom skinula je i jaknu, pa je ostala u majici u kojoj je njen dekolte došao do izražaja.

Gledaoci su na društvenim mrežama u velikoj meri komentarisali ovu scenu.

Oni su saglasni da Jovana ne prestaje da privlači pažnju, a ovo je bio još jedan u nizu takvih poteza.

U jednom segmetnu programa je svojim stavom pokušavala da smiri tenziju među gostima koji su se raspravljali, ali nije uspela, pa je uzela glavnu reč.

“Muškarci… Tako je meni svakog vikenda i svakog dana s njima… Moram da ih posložim. Upravo ću to uraditi sad”, prokomentarisala je u kameru.

“Jeste li se raspravili? Je l’ mene neko primećuje?!”, viknula je Jovana, pa uzela zvono i počela da zavodi red.

“Ovde prekidam ovu diskusiju, idemo dalje!”, ućutkala je goste i najavila sledeći prilog.

Add Comment