NEVEROVATNA SCENA U UKRAJINSKOM GRADU: 2 oklopna vozila OČI U OČI, a onda TOTALNI PREOKRET!

Sukobi ruskih i ukrajinskih snaga u Donbasu i na teritoriji Ukrajine počeli su 24. februara, ulaskom ruskih trupa u Donbas i na teritoriju Ukrajine s ciljem zaštite civila i ruskog stanovništva, kao i demilitarizacije i denacifikacije Ukrajine. Tokom tri dana rata, svakakve scene sukoba Rusa i Ukrajinaca su se mogle videti širom Ukrajine, ali ovako nešto niko nije očekivao.

Naime, u jednoj od mnogobrojnih ulica ukrajinske prestonice našli su se oči u oči jedan naspram drugog, rusko i ukrajinsko borbeno oklopno vozilo. Neko je celu scenu snimao sa prozora susedne zgrade koja gleda na ulicu. Jedno vozilo je počelo naglo da se kreće u rikverc, a drugo da ide pravo na njega. Vozilo koje se kretalo u rikverc je najednom stalo i sačekalo drugo oklopno vozilo.

Potom je zaustavljeno vozilo ispalilo projektil na ovo dolazeće, ali se ništa nije dogodilo. Oba vozila su nastavila da se kreću svako u svom smeru, kao da se nisu ni sreli. Sve je bilo neverovatno nadrealno. Kao dva čoveka koja su se srela, razmenila par ljutih reči, pa nastavila dalje, svako svojim putem.

Add Comment