PREDSEDNIK VUČIĆ ZAGRMEO Stiže jedno od NAJMOĆNIJIH 0RUŽJA na svetu

Predsednik Aleksandar Vučić je na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke u Merošini pomenuo i nastavak modernizacije Vojske Srbije.

Najavio je da će vojska Srbije uskoro dobiti jedno od najmoćnijih 0ružja trenutno u svetu i naglasio da više niko neće moći da nipodaštava Srbiju jer je ona jaka i uspešna.

Srbija nikome više neće biti lak plen. Posebno sam poseban na to što niko ovde nije ružnu reč rekao o našim protivnicima. A oni ništa drugo i ne znaju osim da dobacuju – poručio je Vučić.

Izađite na izbore 3. aprila jer tu se bira između prošlosti i budućnosti. Radi se o budućnosti naše zemlje. Idemo na izbore da ih pobedimo ubedljivije nego ikada. Pokazaćemo da istinu i dela ne mogu da pobede – poručio je na kraju Vučić.

Promenilo se sve i zato neću da radim ono što oni rade, a to je samo kuknjava, kuknjava, kuknjava. Nemoj da kukaš, uzmi stvari u svoje ruke, radi vredno, marljivo, pošteno, vratiće ti se sve! Pokazujemo danas da možemo da budemo vredniji i marljiviji od drugih i to daje rezultat – kaže Vučić.

Ističe da će Srbija da poštuje javno pravo, da bude na evropskom putu, da bude nautralna, ali neće da kvari odnose sa Rusijom i Kinom samo zato što neko traži.

Srbija ima prijatelje i na istoku i na zapadu. To je jedina politika uz koju Srbija može da opstane i garant je bezbednosti našeg naroda u regionu – rekao je Vučić

Add Comment