D0KTORKA V0LI DA SE SКIDA PRED SVOJIM PRATI0CIMA: Kada vidite njen D0NJI DE0, neće vam BITI D0BRO

Mindy Sittinpretty je doktorka s više od 420.000 obožavaoca.Zbog fotki koje tamo objavljuje svi bi hteli postati njeni pacijenti, a u galeriji možete proveriti i zašto.

Inače,Mindy Sittinpretty je fitness dama i doktorka iz Sjedinjenih Američkih Država. Proslavila se tako što objavljuje slike svoje fantastične figure, posebno zaobljenih nogu i gluteusa.

Tokom svoje mladosti, Mandy je često pokazivala interes da postane doktor. Kao rezultat toga, upisala je medicinski fakultet na Univerzitetu u Buffalu gde je proširila svoje znanje o ljudskom telu i zdravlju.

U tom trenutku Mandy je počela razvijati strast za fitnes stilom života. Tokom studija Mandy je produbila svoje znanje o zdravlju, usput naučivši prednosti redovitog vežbanja i zdrave prehrane. To ju je, pak, motivisalo da počne vežbati u teretani.

Mandy je takođe počela deliti slike i videozapise svog načina života na društvenim mrežama – pokazujući ljudima da je moguće naporno trenirati i jesti zdravu hranu, bez obzira na to koliko je život zauzet. Kao rezultat toga, Mandy je od tada postala ikona fitnesa među obožavaocima iz celog sveta.

Add Comment