RАT NA ESTRADI! Kaća Živković oplela po Sanji Marinković: Zoveš u emisiju da bi nas vređala! PR0STITUTKI IMA I MEĐU V0DITELJKAMA!

Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji “Magazin In” kod Sanje Marinković, međutim, ona je sada žestoko oplela po voditeljki i od nje zatražila javno izvninjenje.Naime, Katarina je na svom profilu objavila da je Sanja u montaži navodno isekla deo pitanja koji joj je postavila, pa je pevačicin odgovor dobio drugo značenje.

Pošto je moj komentar u emisiji Magazin In kod Sanje Marinković na pitanje postavljeno Maji Marinković i meni “da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnonost da odbranim sebe, svoju profesiju i svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar – napisala je Kaća, pa nastavila.

Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: “Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem – ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju” – napisala je pevačica i dodala.

S obzirom da je tokom emitovanja, moj komentar na njeno neprikladno pitanje, izostavljen (izbačen) – to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila (tačnije pošto je isekla moj odgovor) – to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno – napisala je Katarina, ali se tu nije zaustavila.

Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege – napisala je Katarina Živković na svom profilu, a u opisu objave dodala je sledeće.

Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege – napisala je pevačica na svom profilu.

Add Comment