Š0KANTNI DETALJI O NOĆI KADA JE NESTAO MATEJ PERIŠ Tek nakon mesec dana progovorila

On je izašao iz kluba “Gotik” u majici kratkih rukava i nestao u noći. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj. Policija je vršila pretrage najmodernijim tehnologijama, pregledane su sve kamere, ispitani svi svedoci, pretraženo rečno dno, ali svi ti napori policije Srbije i Hrvatske, kao i drugih službi, nisu dali nikakve rezultate. Prosto kao da je u zemlju propao.

Nakon mesec dana o noći njegovog nestanka progovorila je i Sanja, devojka sa kojom se zabavljao.Nikakvih problema među nama nije bilo – rekla je ona za medije u regionu.

Te noći sam bila na poslu i ugasio mi se telefon. Došla sam oko ponoći kući, odgovorila mu na poruku i legla da spavam. Kada sam se probudila ujutru videla sam da mi nije poslao uobičajenu poruku za laku noć koju bi mi slao svaki put kada se vrati iz grada. Poslala sam mu poruku sa pitanjem da li je sve ok, ali on nije odgovoarao – objašnjavala je Sanja.

  • Zabrinula sam se kada mi nije odgovorio ni na poruku koju sam poslala oko dva popodne. Pomislila sam “Nema šanse da toliko spava” i pozvala njegove prijatelje. Oni su bili van sebe, rekli su mi da je nestao. Da je izašao bez jakne iz kluba i da se nije vratio. Rekli su da nemaju pojma šta se desilo i zašto je to uradio – otkrila je Sanja detalje.

Potom je dodala , Mnogo me pogađaju priče kako je konzumirao dogu. Za sve vreme naše veze nikada ga nisam videla, niti sam čula da je radio tako nešto.

Misterija nestanka Mateja Periša još traje, a jedno od glavnih pitanja je zašto su njegovi drugovi čekali 18 časova da prijave njegov nestanak. Sama priča o tome da u mislili kako je otišao negde dalje u provod, ne pije vodu jer su morali da vide kako je njegova jakna ostala u klubu, a on izašao u majici u hladnu decembarsku noć.

Add Comment