SMESTILI SU NOVAKU! POJAVILI SE NEPOZNATI DETALJI! Političar iz Australije OTKRIO ISTINU O ĐOKOVIĆU!

Novak Đoković je deportovan iz Australije, trenuto je u Srbiji, a australijski političar Džon Loko, bivši gradonačenik Brajtona, otkrio je detalje koje do sada nismo znali.Podsećamo, srpski teniser je dobio “medicinsko izuzeće” od strane Australijan opena i vizu za učešće na Australijan openu. Međutim, kada je stigao u Melburn granične vlasti su mu poručile da dokaz za izuzeće nije dovoljan.

Nastao je haos, Novak je završio zatvoren u hoteli, borio se 12 dana, ali je na kraju Federalni sud potvrdio deportaciju jer je ministar za imigracije Aleks Hok mislio da bi Novak, jer nije vakcinisan, mogao da utiče na Australijance. Sada se oglasio australijski političar Džon Loko, bivši gradonačenik Brajtona, i otkrio detalje koje do sada nismo znali. Za sve je izgleda kriv prvi čovek grend slema Kreg Tajli!

Loko tvrdi da je imao uvid u dokumentaciju koju je spremio Teniski savez Australije. Kako je rekao Teniski savez Australije popunio dokumentaciju igračima, trenerima i sudijama, pa tako Novak Đoković nije ni znao šta je napisano u njegovim dokumentima za vizu, a danima su ga maltretirali zbog pogrešno štiklirane “kućice” u dokumentima i zbog “medicinskog izuzeća”.Takođe, nismo znali ni da je Teniski savez Australije platio let Đokoviću iz Dubaija do Melburna i plan je bio da dođe u ranim jutarnjim časovima kako bi procedura na aerodromu bila što bezbolnija. Pored toga, iznajmili su i kuću za njega.

Loko tvrdi i da je sudski proces platio Teniski savez Australije, ali je odbio da pomogne češkoj teniserki Renati Voračovoj, koja je takođe deportovana zbog “medicinskog izuzeća”.Moj jedini motiv da progovorim o Teniskom savezu Australije jeste da odgovornim ljudima postave prava pitanja. Novak Đoković je došao u Australiju sa dobrim namerama i oklevetali su ga! – poručio je australijski političar.

Add Comment