Dekici napisali kaznu zbog PREBRZE VOŽNJE, kada je došao kod sudije i ispričao šta se dešava, SVI SU PLAKALI!

Dekica koji ima 96 godina izašao je pred američkog sudiju Frančeska Kaprija zbog kazne za prebrzu vožnju, a ono što se dogodilo niko nije očekivao.Frančesko Frenk Kaprio je sudija koji ruši sve stereotipe o strogim deliocima pravde. Rođen 1936. godine na Roud Ajlendu u SAD. U svojoj karijeri bio je advokat i gradski pravobranilac, a svet ga je upoznao po neobičnom načinu suđenja i TV emisiji “Uhvaćeni u Providensu” (“Caught in Providence”). Na društvenim mrežama i platformama ima milione pratilaca i po nekoliko miliona pregleda. Njegov šou-program prikazivao se više od 20 godina, a zahvaljujući društvenim mrežama poslednjih godina ovaj neobični sudija je poslednjih godina stekao planetarnu popularnost.

Jedna od situacija zbog kojih je svet zavoleo ovog sudiju je i situacija sa dekom (96) koji je u sudnicu došao zbog kazne za prebržu vožnju. “Ja ne vozim inače tako brzo, sudija, ja imam 96 godina i vozim veoma sporo i to samo onda kad moram. Vozio sam sina kod lekara, on je hendikepiran. Vozim ga na svake dve nedelje na krvne analize, jer boluje od kancera”, rekao je dekica, vidno uzrujan, sa očima punim suza.

Vi ste dobar čovek. Vi ste u devedesetim godinama, a još brinete o svojoj porodici. To je divno”, poručio je sudija, upitavši koliko sin kojeg je vozio ima godina, na šta je dekica rekao: “63”. “I tata i dalje brine o njemu”, a zatim je odlučio da odbaci optužbe.”Slušajte gospodine, želim vam sve najbolje. Želim sve najbolje i vašem sinu, da vas služi zdravlje, a ovaj slučaj je zaključen”, završio je sudija.Starac je suznih očiju samo kliknuo glavom.Od nastanka ovog snimka prošlo je više od 2 godine, ali se on i dalje deli društvenim mrežama. Dobro delo je uvek u modi!

Add Comment