OTAC ZGRABIO DADILJU (23), STISNUO JE UZ SEBE I URADIO OVO: Sve snimljeno, dete i žena bili na METAR od njih! VIDEO

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Otac dvoje dece osuđen je na društvenim mrežama nakon što je njegova supruga objavila video u kojem pleše s njihovom 23-godišnjom dadiljom, a mnogi korisnici kažu da je njegovo ponašanje neprimereno.

Korisnica TikTok Rachel objavila je video za koji je mislila da je smešan i bezopasan, ali mnogi se s njom nisu složili, pa su joj savetovali da bi trebala biti sumnjičavija prema svom suprugu Andrewu.Naime, u videu Andrew pleše s dadiljom njihove dece, Lizzie, s kojom isprobava poznati pokret iz filma Prljavi ples, a kako piše Mirror, mnogima se učinilo da među njima ima puno više od poslovnog odnosa.

U videu Andrew Lizzie podiže za struk, a onda plesni par jedan drugog obavija rukama. U jednom se trenutku čuje i kako mu Rachel govori: “Dodirnuo si joj grudi!”, a on se smeje i odgovara: “Znam, znam.

Rachel je brzo opravdavala takvo ponašanje i rekla da je Lizzie poput porodice, dodajući da su je upoznali dok je radila u vrtiću koji je pohađao njihov najstariji sin.Uvek je bila najlepša, najslađa… Nije bila poput ostalih koji su tamo radili, a ja nisam bila poput ostalih mama. Bile smo prijateljice – objasnila je.Zbog pandemije koronavirusa, Andrew i Rachel angažovali su Lizzie da pomaže oko kuće, a ona je tamo dok Andrew radi od kuće.

Video, koji je pregledan više od 7 miliona puta, izazvao je zgražanje mnogih korisnika.Jedna korisnica napisala je: “Činjenica da im je bilo ugodno ovako plesati je uznemirujuća”, a druga je dodala: – Ja sam dadilja već 15 godina i nikad mi se ništa slično nije dogodilo.

Add Comment