“Ušla sam u kabinu da probam kupaći i VRISNULA, čuo me je ceo Dorćol”: Jovanino telo je UNAKAŽENO

Devojka po imenu Jovana K. (25) podelila je svoju ispovest za Objektiv.rs u kojoj je otkrila kakvo je neprijatno iskustvo doživela kada je otišla u jedan gradski butik da pronađe idealan kupaći kostim. Ipak, nije doživela baš prijatno iskustvo.Jovana je, naime, pre nekoliko dana rešila da napravi poslednje pripreme pred put i da kupi neophodnu garderobu. Kako je ispričala, njene pripreme za odlazak na more su trajale duže nego inače, uključujući redukovanje telesne težine, uklanjanje celulita, strija i ostalih nedostataka koje ženama zadaju muke.

Nakon naporne dve godine rada, bez odmora, rešila sam da se ovo leto ljudski odmorim i provedem dve nedelje na moru. Kako sam želela da izgledam što bolje moguće, odlučila sam da se mesec dana pre odlaska podvrgnem skupim tretmanima za uklanjanje celulita, strija i smanjenje obima. Pored odlaska u kozmetičke salone, masaže sam radila i sama. Nisam mislila da ću završiti sa ovakvim posledicama – uvodi nas Jovana u priču i objašnjava kako je primetila promene na svom telu.

Pre nekoliko dana sam otišla u grad i zaređala po buticima, tragajući za idealnim bikinijem. Nakon opsežne potrage, pronašla sam idealan jednodelni kupaći kostim i odlučila da ga probam. Ušla sam u kabinu, a onda sam vrisnula da me je čuo ceo Dorćol. Moje telo je unakaženo – pomislila sam. Na mojim butinama nalazile su se modrice i crveni ožiljci koje sam sama sebi napravila radeći masaže na neadekvatan način – priča Jovana i dodaje:Nadam se da će rane proći pre nego što stignem na more. Jedan problem rešiš – nastane drugi – zaključila je ona.

Add Comment