BILA JE NAJTRAŽENIJA MANEKENKA, A SADA LJUBI DEDU OD 90 GODINA: Svima se gadi prizor, nove intimne scene ŠOKIRAJU!

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Nekada jedna od najtraženijih manekenki, 64-godišnja Džeri Hal, poslednjih šest godina ljubi medijskog mogula Ruperta Mardoka, koji je u martu ove godine napunio 90 godina.Još danas se mnogi čude toj vezi i ne veruju kako su zaista zaljubljeni, ali oni prkose svim tračvima i uživaju u svojoj ljubavi.

Hal i Murdok su veridbu objavili u januaru 2016. godine, a 25 godina razlike nikada im nije predstavljalo problem. Venčali su se iste godine, a sve vesti o njihovoj vezi budno je pratio časopis “The Times”, čiji je Rupert inače vlasnik.Par zajedno provodi svaki slobodni trenutak i pobegnu na putovanje kad god im se za to pruži prilika.

Poslednjih godinu dana su se ipak malo primirili jer su oboje u rizičnoj grupi po pitanju korona virusa, ali i dalje pobegnu na egzotične odmore kada god im se za to ukaže prilika.Murdok je poslednja velika ljubav slavne manekenke koja ima budnu prošlot kada su u pitanju veze.

Ljubila je mnoge slavne frajere, a najpoznatija od svih veza joj je ona s pevačem “Rolling Stonesa”, Mikom Džegerom.Džeri je kao zanosna lepotica osvojila Majkovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afre s drugim ženama.No i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala.

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.Posle Džegera ljubila je suosnivača “Microsofta” Paula Alena. Godinu dana kasnije našla se u naručju filmskog producenta Džordža Vauda, koji je 11 godina mlađi od nje. Zajedno su bili dve godine pre nego što su raskinuli, a onda je išla od dečka do dečka sve dok bračnu sreću nije pronašla s poznatim mogulom.

Add Comment