Konačno otkriven pravi RAZLOG njihovog raskida!

Pevač Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić rešio je da se odseli u Nemačku gde će pokrenuti novi biznis.Tim povodom se oglasila i njegova majka Branka Lazić i otkrila neke detalje iz njegovog života i odnosa sa nesuđenim snajkama, a ono što je nama zaparalo oči je njeno komentarisanje raskida između Marine i njenog sina.Naime, Branka je istakla da je u kontaktu sa Marinom Gagić, sa kojom Darko ima sina, a nedavno je raskinuo sa njom.Marina je znala da će Darko otići još pre nego što ga je ostavila, znala je – otkrila je nesvesno možda i nesvesno Branka.Nakon ovih novijih saznanja može samo da se nagađa šta se tu sve dešavalo, ali Marini nije bilo svejedno da napusti Srbiju u potrazi za boljim životom i ostavi sve ovde.

Svakako su tu i druge stvari preko kojih mlada Gagićeva nije mogla da mu pređe, a tiču se njegovih poroka i burnog načina života.Posle raskida veridbe sa Marinom Gagić, pevač Darko Lazić je rešio da promeni život iz korena.Popularni pevač je doneo odluku da napusti Srbiju, a ukoliko sve bude teklo po planu u septembru će se preseliti u Nemačku gde će započeti novi život.Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku – rekao je Darko i objasnio koji su razlozi ovako drastične odluke.

Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti – ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pevačke karijere.Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu – bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave.Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija – završio je Lazić.

Add Comment