Redovno smo vodili ljubav, a kad sam otkrila šta on svako jutro radi u kupatilu, ostala sam BEZ TEKSTA

Problemi u braku su sasvim normalna pojava.Ne možemo da očekujemo da nećemo ulaziti ni u kakve konflikte sa partnerom. Da je to istina, pokazala je priča jedne Engleskinje koja je objasnila kako u poslednje vreme gotovo uopšte nema odnose sa svojim suprugom.U braku sam godinu dana, a prethodno smo bili u vezi od srednje škole. Prvi meseci u braku su bili odlični, odnosi su nam bili više nego redovni i upražnjavali smo ih nekoliko puta dnevno, većinom na njegovu inicijativu. Nije bilo moguće da uveče legnemo da spavamo ili ujutru da se probudimo, a da nema odnosa. Nikad mu nisam ništa uskraćivala – započela je ona.

Znalo je da se desi da moj najobičniji pokret ili poza u toku dana u njemu izazove želju za odnosima. Problem je nastao nakon šest meseci braka, kada je moj muž promenio posao. Prethodno se bavio fizičkim poslom i tada je stalno bio umoran, ali to mu nije predstavljalo problem, niti je uticalo na naš sekualni život. Novi posao je kancelarijski i terenski, gde je više psihički opterećen, ali se mnogo kreće među ljudima i često putuje.Odnosi su nam postali mnogo ređi, sada ih imamo jednom u tri dana, a ponekad samo jednom nedeljno. To je u meni izazvalo sumnje i sada razmišljam da li mu je ses sa mnom postao monoton ili je u pitanju neka druga osoba. Svako veče mi kaže da je umoran i zaspi pred televizorom. Ako do odnosa i dođe, uglavnom je na moju inicijativu i bitno mu je da ga orlno zadovoljim. Meni posvećuje svega nekoliko minuta – dodaje ona i nastavlja.

Poslednjih nekoliko dana sam ga uhvatila kako gleda pono filmove pre posla, dok ja spavam. Prvi put sam ga pitala zašto ima potrebu za tim ako smo noć pre toga imali odnose. Njegov odgovor je bio da je navikao da gleda to još od kad je bio momak i da želi to da radi povremeno. Ja znam da to nije tačno jer sam ga uhvatila da to radi svako jutro pre posla u kupatilu.Jutros je oko toga izbila svađa jer sam ustala i opet ga u tome uhvatila, a on mi je rekao kako to mora da radi jer se ja ne trudim oko njega. Njegovo opravdanje nema smisla jer u trudnoći imam mnogo veću potrebu za odnosima nego pre i skoro svaki dan mu priđem s tim ciljem. S obzirom da sam sada prilično osetljiva, to me vređa. Sve više sam uverena da ima nekog drugog – završava svoju priču.

Add Comment