Jugoslav obišao ženu na Kosmaju, pa ga sačekao haos: Elena živi u mraku, isključili joj struju!

Nakon što je „Alo!“ ekskluzivno pisao da je Elena Karaman Karić Jugoslavu dala rok od mesec dana da napusti kuću na Kosmaju i nađe sebi novo mesto za život, našoj redakciji javio se blizak prijatelj kontroverzne porodice, koji nam je otkrio šokantne detalje iz života ovog para.

Nesvakidašnji način života koji je praktikovala Elena Karić nije bilo nešto što je blisko njenom suprugu Jugoslavu, pa se poslednjih nekoliko godina nisu dobro slagali.

Ona je forsirala „sjedinjavanje sa prirodom“, stalno je potencirala to kako njima ne treba ništa materijalno, izvodila je raznorazne rituale, a sve to bilo je izuzetno strano njenom mužu. U početku joj je pružao podršku misleći da je u pitanju prolazna faza, međutim, kasnije je shvatio da se Elena zaista odlučila za neki nov način života.

Njih dvoje skoro godinu dana ne žive zajedno, a ona mu je nakon priče o razvodu saopštila da napusti njihov dom na Kosmaju, što je on i učinio. Pre nekoliko meseci, kako tvrdi naš izvor, Jugoslav je otišao da poseti ženu i decu, a tamo ga je dočekao haos!

Elena je pre nekoliko godina bila u Peruu na spiritualnom putovanju, a nakon toga, po povratku u Srbiju, dizajnerka je nastavila sa neobičnim ritualima koje je izvodila na Kosmaju. Često se moglo pročitati da su njene komšije šokirane onim što je Karamanova radila, a ona je jednom prilikom ispričala kako je njena baka Peruanka, te da je njoj civilizacija Inka izuzetno bliska, kao i sve ono što su oni radili.

  • Kada je stigao na Kosmaj, Jugoslav se šokirao! U njihovoj luksuznoj kući nije bilo struje, a Elena je sedela u mraku. Kada je pitao zbog čega ne uključi makar u jednom delu kuće neku od sijalica, ona je rekla da nemaju struju jer ona nije plaćala račune. On se užasno iznervirao i šokirao kada je na stolu dnevne sobe ugledao gomilu neplaćenih računa. Elena mu je saopštila da njoj to ništa ne predstavlja i da ona može da živi i bez struje u kući – rekao je izvor „Alo!“ blizak paru.
  • Jugoslav je, naravno, uzeo sve te račune i odneo ih, ali i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova supruga postala toliko sebična – kaže naš izvor.

Add Comment