Vic Dana : Ti gurni dva …

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Oženi se mladić i neće da kaa snajku i kome će mučenica da se požali nego ode kod svekrve…kaže joj ona problem i svekrva joj kaže…. kad legneš pored njega a ti uzmi gurni 2 prsta u piku i stavi mu ispod nosa i videćeš.

Ona je posluša on je rasturi od sesa, sad hoće to da proba i svekrva…. legne ona uveče pored svekra i isto gurnu 2 prsta u piku, kad će on ustaje onako sanjiv i kaže.

ŽENO DAJ PUŠKU UŠO TVOR U KUĆU!!!

Danas sam odveo tatu u bolnicu zbog zračenja. Usled pandemije nisu mi dali da odem sa njim do sobe nego smo se gledali preko stakla dok ga nisu odveli niz hodnik. Sve vreme sam mu se smeškao i hrabrio ga jer je bio baš, baš uplašen ali kada su ga odveli odrao sam se od plakanja toliko da je jedna od medicinskih sestara izašla napolje da me pita da li sam dobro. Nisam spreman da ga izgubim, mnogo mi znači u životu iako imam 35 godina i svoj sam čovek.

Imala sam 14 godina, a moj brat 10 kada nas je majka ostavila i otišla u drugi grad s ljubavnikom. Razvela se, a nas nije htela da vidi. Razumem da nije volela oca, da je htela razvod, ali nikada neću razumeti čemu ostavljanje dece i prekidanje kontakta? Pokušavali smo da je kontaktiramo, ali bezuspešno, nikome nije rekla gde živi, promenila broj telefona, a ni njena majka nije ništa bolja s obzirom da nije htela da nam da njen broj govoreći da će nas sama kontaktirati kad bude htela. Godine su prošle da ona ni ne pita za svoju decu, a onda nakon 7 godina kuća nam na vrata dok je otac na poslu, ponaša se kao da se ništa nije desilo i kaže došla da nas vidi. Dali smo joj šansu da objasni svoje postupke, ali ona je uporno tvrdila da ništa pogrešno nije uradila i da bespotrebno dramimo, a kada smo je isterali iz kuće, izvredala nas. Ja tu ženu više ne poznajem, ne znam koji problem ima i iskreno, sramota me je jer mi je ona “majka”.

Add Comment