RADOSNE VESTI Zoran Babić dobio četvrto dete, nećete verovati kako se zove!

Naprednjak Zoran Babić, v. d. direktora Koridora Srbije, dobio je četvrto dete! Babićeva supruga Sandra na svet je donela devojčicu.Roditelji su presrećni. Porođaj je prošao odlično, beba je zdrava, rođena sa 3.550 grama i dobila je ime Darija. To je bila zajednička odluka roditelja, koji već imaju sina Davida – ispričao nam je prijatelj porodice Babić.

Babić iz prvog braka ima dve ćerke, a iz braka sa doktorkom Natašom iz Beograda u novembru 2018. je dobio sina Davida i ovo je paru drugo dete, piše Kurir.Zoran Babić je srpski političar, mašinski inženjer i direktor Javnog preduzeća „Koridori Srbije“. Rođen je 16. aprila 1971. godine u Vrnjačkoj Banji. Živi i radi na relaciji Vrnjačka Banja – Beograd. Iz braka sa bivšom suprugom Natašom Babić ima dve ćerke. U dosadašnjoj karijeri bio je direktor marketinga u preduzeću „ZM produkt“ iz Vrnjačke Banje, direktor razvoja u firmi „Prva petoletka“ iz Trstenika, te tehnički direktor komunalnog preduzeća „Beli izvor“.

Političku karijeru započeo je 2006. godine kao član Srpske radikalne stranke koja ga je delegirala za člana Privremenog organa opštine Vrnjačka Banja. Godine 2008. je kao kandidat SRS-a izabran za poslanika u Skupštini Srbije, ali je u septembru iste godine iz poslaničke grupe te stranke prešao u grupu „Napred Srbijo“ i preuzeo člansku kartu Srpske napredne stranke (SNS). Godine 2012. je ponovo izabran za poslanika, te za šefa poslaničke grupe Srpske nepredne stranke u Skupštini. Na toj poziciji ostao je sve do 2016. godine, ali na tim izborima nije ušao u trku za poslanika. Babić je član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Add Comment