S*KS KAKAV SRBIJA NIJE VIDELA! Mladi glumac zadovoljavao voditeljku RTS-a na MERDEVINAMA! Vrele SCENE (FOTO)

Gledaoci će ostati u neverici nakon ovih kadrova
Publika je poludela za novom sezonom serije “Senke nad Balkanom”, a u novoj epizodi pala je još jedna akcija kakvu Srbija nije videla.

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić imao je odnos sa voditeljkom RTS-a Milicom Tomašević i to na merdevinama.

Milica je priznala da joj nije bilo teško da se unese u ulogu prostituke i da je na sve gledala kao i na svaku drugu ulogu.

View this post on Instagram

❤️??? #birthdaygirl @andjelka.tomasevic

A post shared by Milica Tomasevic (@mtomasevic222) on

  • Meni bar nije bilo teško, jer sam na to gledala kao na bilo koju drugu ulogu. Svakoj moraš da se posvetiš, nekoj više, a nekoj možda manje. Bila sam u prilici da razgovaram sa starijim kolegama, uvek pitam ako mi je potrebna pomoć, a i da ne izuzmem tu mogućnosti da danas možemo da se informišemo na internetu o svemu što nas zanima – rekla je mlada glumica i dodala:

  • Prva scena koju sam snimila u seriji bila je scena intimnog odnosa. Rekla sam sebi: “Pa kad igraš prostitutku, šta si drugo očekivala.” Ne mogu da kažem da mi nije bilo neprijatno, ali neprijatnost je trajala samo dok se ne upali kamera. Kolega Aleksej Bjelogrlić mi je glavni partner i privatno se jako dobro slažemo, tako da je sve bilo baš kako treba – priznala je ona.

youtube printscreen/Senke nad Balkanom
Inače, ovo nije jedina intimna scena koju Bjelogrlić ima u “Senkama nad Balkanom 2”. On u prvoj epizodi ima kadrove sa starijom koleginicom Sandrom Bugarski.

Add Comment