AU KAKVO SAZNANJE! OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Federer je SIN poznatog SRPSKOG PEVAČA! Pokušavao je DA SAKRIJE ALI IPAK JE ISPLIVALO!

ŠOK! FEDERER JE SIN POZNATOG SRPSKOG PEVAČA: Otkrivena velika TAJNA koju je poznati teniser pokušao da SAKRIJE!

Sigurni smo da na prvo čitanje svako razuman pomisli kakav bre Nino, kakav Rodžer, da li ste odlepili?

I mi smo tako reagovali, ali pre nego što smo videli fotografiju koja kruži internetom i skamenili smo se, a onda smo se naravno i nasmejali.

Internetom danas kruži fotografija Rodžera Federera iz mladosti, ali i pevača Nina Rešića. I ako mnogima nije pala na pamet sličnost između njih dvojice, ova fotka to demantuje. Naime pogledajte samo koliko su slični njih dvojica da je samim tim komentgar iznad fotke glasio:

– Da li je Federer zapravo Ninov davno izgubljeni sin, rođen iz tajne veze sa devojkom iz Švajcarske kada je Nino imao 17 godina? Mislite o tome…


foto: Printscreen
Mi još uvek ne možemo da dođemo k sebi, ali od smeha, ovo je nešto najbolje što se desilo na internetu u poslednje vreme, svaka čast onome ko je iskopao obe ove fotke! Ulešao si nam dan, ko god da si!

Ipak po komentarima raznih čitalaca vidimo da je svašta moguće , neki pišu kako je Nino dok je bio mlad radio u Švajcarskoj. A kada se pogleda slika sve je moguće.

(Espreso.rs)

Add Comment