OVAJ DEČKO je našao OGROMNU svotu NOVCA , novac je VRATIO vlasnici ali kad VIDITE šta je dobio ZAUZVRAT POBESNEĆETE!

Vratio ogroman novac koji je našao na ulici, vlasnica ga nagradila SRAMNOM svotom!Rami je lako mogao da uzme novac i teško da bi bio sumnjiv, ali ovaj mladić smatrao je da treba postupiti ispravno.Postupak jednog tinejdžera iz Kalifornije oduševio je sve, pa čak i lokalnog šerifa koji je komentisao ono što je uradio na Fejsbuku.

Rami Zajnim, 16-godišnjak koji se u sredu vozio kući nakon škole na putu je video ostavljenu torbicu.Nakon što je uzeo i otvorio torbicu unutra je video svotu od čak deset hiljada dolara.Rami je lako mogao da uzme novac i teško da bi bio sumnjiv, ali ovaj mladić smatrao je da treba postupiti ispravno.

S roditeljima je otišao do šerifa koji mu je pomogao pronaći vlasnicu torbice i koja, očekivano, nije skrivala oduševljenje kada je čula dobre vesti.Zahvalna vlasnica odlučila je nagraditi poštenog nalaznika i to s novčanicom od – 100 dolara.

Local Teen Finds Purse with $10,000 dollars Inside and Turns it in to the Sheriff's OfficeIn a world where we are…

Posted by Santa Barbara County Sheriff's Office on Friday, September 14, 2018

Ispod šerifove objave na Fejsbuku vlasnicu nisu štedeli.”Kakva škrtica, samo 100 dolara? Stvarno?”, “Zaslužuje minimalno 500 ili 1000 dolara” i “Meni bi morala dati 20 hiljada dolara kao nagradu”, samo su neki od komentara.

Šta vi kažete na sve ovo da li se vlasnica obrukala , da li je svota koju mu je dala mala , ili je ipak to pristojna nagrada za pronalazača.

(Espreso.rs/Večernji.hr)

Add Comment