O OVOJ MAKEDONKI BRUJI CEO BALKAN! Muž joj NEPLODAN ali su ipak dobili dete , i to samo ZBOG ove TAJNE njene SVEKRVE!

Jedna borba za potomstvo uspešno se završila, a donosi je skopski portal “Galama”. Priča govori o paru koji je šest godina pokušavao da dobije dete, on je bio neplodan, ali ih to nije osujetilo da pokuavaju. Želja im se ostvarila uz pomoć “saveta svekrve”.
Priču je za portal ispričala žena čije je prijateljica vodila mukotrpnu borbu za majčinstvo.

“Par je u braku 14 godina. Šest godina su neuspešno pokušavali da ona zatrudni, nekoliko puta su išli i na veštačku oplodnju, ali se nije “uhvatilo”. Testovi su pokazali da je on sterilan i da ne može da ima dece. Šest godina su pokušavali da dobiju dete. Onda ju je jednog dana pozvala svekrva, dala joj pare i rekla da ide u banju najmanje mesec dana, dva meseca, koliko god je potrebno. Posavetovala je da tamo nađe nekog ko joj se dopada i da legne sa njim.

Lezi sa njim koliko god puta treba, a kada osetiš da si trudna, vrati se kući i odmah lezi u postelju sa mojim sinom. Reći ćeš mu da su ti se u banji od tople vode “otvorili kanali” i da si lakše zatrudnela. Ali upamti, čim budeš bila sigurna, vraćaj se kući. Ja ću te bogato nagraditi sa zlatom”, rekla je za skopski medij prijateljica žene koja je “pomoć” potražila u banji.

I tako se žena spakovala i otišla u banju. U to vreme tamo nije bilo gužve, pa je u sobi bila sama. Reči svekrve je shvatila kao ozbiljan zadatak, a i sama je žarko želela da se ostvari kao majka. U banji nije bilo puno gostiju. Pretežno su bile žene i po neki starac. Srećom, personal je bio mlad, a ona se zagledala u jednog terapeuta. Odmah joj se dopao, pa je diskreno počela da mu se nabacuje. I sama se iznenadila koliko brzo je sa njim završila u krevetu. Svako veče su imali seks, a ponekad i preko dana. Bila je iznenađena njegovom muškošću, a kada bi završili posao, ona bi, kako ju je savetovala svekrva, krišom podizala noge da se bolje “primi”. Ponekad joj je u posetu dolazio i muž, pa je i sa njim vodila ljubav, ali se on kratko zadržavao jer je morao na posao”.

zena.blic.rs

Add Comment