Vic Dana: Zašto je onom beo kur….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Pošla tri crnca na nuističku plažu, naravno g0li. Ovoj dvojici kuac crn a samo trećem bijel. Nailaze ti muž i žena te žena njega pita:

“Zašto je onom kuac bijel?”A muž će ti na to: “Ma to ti je Mujo prije izlaza iz rudnika naišo na Fatu!”

Obzirom da se razumijem u tehniku prije par godina sam kupovao pokvarene mobitele popravljao i prodavao pod popravljene ispravne. Vidin na oglasniku ihone stariji model jeftino razlog jer ne hvata signal. Odlučim iako je prilika ne kupiti ali poslati prodavacu poruku da spoji mobitel na wifi i podesi sat, jer sam nailazio na taj problem. Nakon 2 dana zvoni mi mobitel nepoznat broj.

Javim se i gospođa s druge strane mi zahvaljuje toliko srdačno i opisuje situaciju da je to mobitel od njenog sina koji je dijete s posebnim potrebama, a da jedini način da ima ispravan mobitel je da taj neispravan proda i da je i njoj i sinu drago što je ispravan mobitel.

Moli me da joj pošaljem broj računa da mi plati popravak, to odbijam, pa moli da mi makar za piće pošalje što također odbijam odmah. Nakon tog razgovora sam bio toliko sretan i ispunjen što sam takvoj osobi pomogao da mi je više značilo nego sve što sam zaradio na ostalim preprodajama.

Add Comment